Γενικά

Μάριν: «Δεν ήταν εύκολο να έρθω στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά έγινε πραγματικότητα το όνειρό μου»

Πανευτυχής που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα δήλωσε ο Μάρκο Μάριν, ο οποίος τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό δεν ήταν εύκολες.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Μάρκο Μάριν, καθώς είχαν αίσιο τέλος οι δύσκολες διαπραγματεύσεις του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό.

Ο Γερμανός μέσος, ο οποίος είναι οπαδός των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, τόνισε πως ήταν όνειρό του να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Σερβίας, με τους οποίους ήταν σε ανοικτή επικοινωνία εδώ και δύο μήνες.

«Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Γνωρίζω τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς από το ελληνικό πρωτάθλημα, γι’ αυτό όταν ήρθα είδατε να χαμογελάω», δήλωσε αρχικά ο Μάρκο Μάριν κατά την επίσημη παρουσίασή του από τον Ερυθρό Αστέρα.

Για τους στόχους του με τους «ερυθρόλευκους»: «Η πίεση δεν είναι κάτι καινούριο για μένα. Ξέρω να τη διαχειρίζομαι. Φέτος, στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και μία καλή πορεία στο Champions League. Ωστόσο, έχουμε τεράστια ονόματα για αντιπάλους, όπως είναι οι Λίβερπουλ και η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ είναι επίσης και η Νάπολι».

Για την κατάσταση που βρίσκεται: «Ελπίζω να δείτε το καλύτερο από μένα. Αισθάνομαι καλά και σε καλή φυσική κατάσταση, αν και δεν έχω κάνει προπονήσεις εδώ και έναν μήνα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ο αγωνιστικός ρυθμός, αλλά είναι καλό ότι έχει διακοπή τώρα».

Για το πότε ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τους πρωταθλητές Σερβίας: «Οι συζητήσεις ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες, αλλά ήμουν λίγο μπλοκαρισμένος από τον Ολυμπιακό και είχα κάποια προβλήματα. Δεν ήταν εύκολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x