Ισπανία

Μαρίν: «Ευλογία ο Σιμεόνε, θέλουμε να παραμείνει στην Ατλέτικο»

Την επιθυμία του να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ντιέγκο Σιμεόνε εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μιγκέλ Άνχελ Τζιλ Μαρίν.

Το συμβόλαιο του Ντιέγκο Σιμεόνε με την Ατλέτικο Μαδρίτης οδεύει προς το τέλος του (μένουν δύο χρόνια ακόμα) και από, τη μεριά της, η διοίκηση της ομάδας επιθυμεί "διακαώς" την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Αργεντινός προπονητής βρίσκεται σχεδόν επτά χρόνια στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος», έχοντας οδηγήσει την ομάδα της Μαδρίτης στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Europa League, ενώ παράλληλα έχει φτάσει και δύο φορές ως τον μεγάλο τελικό του Champions League.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ατλέτικο, Τζιλ Μαρίν, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του Σιμεόνε στην Ατλέτικο, τονίζοντας την επιθυμία του να παραμείνει ο 48χρονος προπονητής στο "τιμόνι" της ομάδας για πολλά ακόμα χρόνια.

«Η συνεργασία μας με τον Σιμεόνε ήταν ευλογία, για μένα, για το σύλλογο, για τους φιλάθλους, αλλά και για τον ίδιο. Μαζί έχουμε γιγαντωθεί και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι για πολλά ακόμη χρόνια. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις πολλά μακροπρόθεσμα σχέδια. Στην περίπτωση του Ντιέγκο, έχει δύο ακόμη σεζόν στο συμβόλαιό του και προφανώς το ιδανικό και για τις δύο πλευρές θα ήταν να επεκταθεί η συνεργασία μας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα», ήταν τα λόγια του διευθύνοντος συμβούλου της Ατλέτικο.

Όσο αφορά τους στόχους της Ατλέτικο στο φετινό Champions League και το κατά πόσο είναι ικανοί οι «ροχιμπλάνκος» να διεκδικήσουν την κατάκτηση του τροπαίου, είπε: «Δεν έχουμε εμμονή μ’ αυτό. Προφανώς, είναι μια μεγάλη πρόκληση και θα ήταν πολύ όμορφο να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν είναι όμως απαραίτητος στόχος, αφού δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί αποτυχία αν δεν το κατακτήσουμε. Είναι κάτι που λαχταρούμε όμως», τόνισε ο Μαρίν.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x