Champions League

Μάριν: «Θα μπορούσαμε να βάλουμε επτά γκολ»

Σε αστρονομικά επίπεδα θα μπορούσε να φτάσει ο Ολυμπιακός το σκορ της νίκης του επί της Παρτίζαν, σύμφωνα με τον Μάρκο Μάριν.

Ενθουσιασμένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτίζαν (3-1) εμφανίστηκε ο Μάρκο Μάριν.

Ο άσος των «ερυθρόλευκων» δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να δώσει αστρονομικές διαστάσεις στο σκορ.

«Εάν είχαμε αξιοποιήσει όλα τα λάθη της Παρτιζάν, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ακόμα και πέντε, έξι ή και επτά γκολ. Πήγαμε καλά, πετύχαμε αμέσως γκολ που θέλαμε νωρίς και είμαστε ικανοποιημένοι. Μετά το 1-1 είχαμε 10 λεπτά που οπισθοχωρήσαμε και δυσκολευτήκαμε, όμως στην συνέχεια επανήλθε η ομάδα, έπαιξε με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα και πήγαμε καλά μέχρι τέλους», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

«Θεωρώ πως με την εικόνα που είχε η Παρτιζάν δεν μπορούσε να μας περάσει. Στο σπίτι μας θα παίξουμε ακόμα πιο καλά. Η Παρτιζάν είναι μία καλή ομάδα και μας έβαλε μία πίεση, αλλά δεν μπόρεσε κάτι παραπάνω. Ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι.

Η Παρτιζάν έδειξε πάντως δύναμη στην έδρα της παρά το 1-3. Για το σέρβικο ποδόσφαιρο θα ήταν καλό να βρει τρόπο να συνεχίσει στο Europa. Σαν ατμόσφαιρα ήταν καλή. Φοβήθηκα κάποια στιγμή και με αυτό που έγινε, αλλά κάποιες φορές πάνω στην ένταση μπορούν να γίνουν τέτοια πράγματα. Η στόχευση στο δικό μου παιχνίδι είναι να γίνομαι επικίνδυνος.

Είμαι ευχαριστημένος που έπαιξα και βοήθησα, αλλά θεωρώ πως και εγώ και η ομάδα μπορούμε πιο καλά. Ο Μπεν ήταν τρομερός. Έπαιξε φανταστικά, αξιοποίησε τις ευκαιρίες και έδειξε πολύ σημαντικός για εμάς. Η Παρτιζάν είχε τον Ταβάμπα, πολύ δυνατός μπροστά, ενώ ξέρω και τον Πάντιτς»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x