Stoiximan Super League

Μαρινάκης: «Δίνουμε αγώνα για ασφαλή γήπεδα»

Το δικό του μήνυμα για τη μνήμη των θυμάτων της 8ης Φεβρουαρίου 1981 έστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης τονίζοντας ότι η διοίκηση δίνει αγώνα για την ύπαρξη ασφαλών γηπέδων.

Γραπτή δήλωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τα θύματα της 8ης Φεβρουαρίου εξέδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω της ιστοσελίδας του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει καθημερινά τον αγώνα για να είναι τα γήπεδα ένας ασφαλής τόπος ψυχαγωγίας.

Αναλυτικά:

«Η 8η Φεβρουαρίου είναι για την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μια ημέρα μνήμης για τους 21 αθάνατους φιλάθλους, που έχασαν τόσο πρόωρα τη ζωή τους, στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική τραγωδία της χώρας μας.

Είναι διαρκώς δίπλα μας. Είναι ένα στεφάνι μνήμης στον Πειραϊκό ουρανό και πάνω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ζουν μαζί μας τις μεγάλες στιγμές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

Εμείς από την πλευρά μας δίνουμε κάθε μέρα αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις για να είναι τα γήπεδα ασφαλής τόπος ψυχαγωγίας.

Συνεχίζουμε με δύναμη και πίστη για να μεγαλώνει διαρκώς ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με του οποίου το όνομα συνοδεύτηκε η τελευταία πνοή των 21 αξέχαστων θυμάτων της Θύρας 7».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x