Stoiximan Super League

Μαρινάκης: «Δώσαμε χαρά στον κόσμο, πρώτος στόχος το πρωτάθλημα»

Χαρά, ικανοποίηση, αλλά και… προσγείωση. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχάρη παίκτες-τεχνικό τιμ για το 4-0 επί της Κράσνονταρ και επεσήμανε ότι το πρωτάθλημα αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό.

Τα συγχαρητήρια του Βαγγέλη Μαρινάκη για το 4-0 επί της Κράσνονταρ και το μήνυμα για την επόμενη ημέρα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού απένειμε τα εύσημα στους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη μεγάλη νίκη επί των Ρώσων, που φέρνει την ομάδα του Πειραιά κοντά στην επιστροφή της στους ομίλους του Champions League, αλλά θέλησε, παράλληλα, να ρίξει τους τόνους. Τονίζοντας ότι ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να «σβήσουν» από το μυαλό τους το ευρύ σκορ του πρώτου αγώνα.

Επιπλέον, έκανε ξεκάθαρο, παρά τη σημαντική-διαφαινόμενη επιτυχία ότι πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ομάδα από το λιμάνι.
«Αξίζουν μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε μια μεγάλη νίκη, παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Όμως δεν τελείωσε τίποτα εδώ. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θέλω να πάμε στο στη ρεβάνς στη Ρωσία σαν να ήρθε 0-0 το πρώτο. Σαν να μην έχει τελειώσει τίποτα», είπε αρχικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Στη συνέχεια άφησε στην άκρη τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και έκανε… στροφή στις εγχώριες. «Το Σάββατο ξεκινάει το πρωτάθλημα και όλοι ξέρετε ότι πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Θέλω να είστε προσεκτικοί και να πάρετε τη νίκη με τον Αστέρα. Ξεχνάμε την Κράσνονταρ και πάμε να κερδίσουμε. Εγώ είμαι εδώ για εσάς. Είμαι δίπλα σας. Μπράβο σε όλους σας αλλά να συνεχίσουμε το ίδιο και ακόμη πιο δυνατά», επεσήμανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x