Stoiximan Super League

Μαρινάκης: «Να θυμάστε τι έγινε, του χρόνου οι απαντήσεις»!

Το σύνθημα για την κατάκτηση του νταμπλ έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος βρέθηκε χθες στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη και μίλησε και για τη νέα χρονιά.

Στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας μετά την απόφαση του ΠΑΟΚ να μην κατέβει στο Καραϊσκάκη για τη ρεβάνς του Κυπέλλου.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τόνισε πως οι παίκτες θα πρέπει να θυμούνται τα όσα έγιναν φέτος και του χρόνου να δώσουν απαντήσεις σε εκείνους που αμφισβήτησαν την κυριαρχία τους.

«Περιμένουμε από εσάς να μη χαλαρώσετε και να κλείσουμε όπως πρέπει τη χρονιά. Με την κατάκτηση του νταμπλ. Θέλουμε το Κύπελλο για την ομάδα και τον κόσμο μας. Συνεχίστε την καλή δουλειά για να κατακτήσει ο Ολυμπιακός ένα ακόμη τρόπαιο. Είστε οι καλύτεροι, το αξίζετε και μπορείτε να το κατακτήσετε. Αρκεί να είμαστε για μία ακόμη φορά αυτοί που πρέπει στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, σύμφωνα με τη «Live Sport», και στη συνέχεια μίλησε για όσα έγιναν στην Τούμπα:

«Είδαμε και τους επενδυτές. Να τα θυμάστε αυτά που έγιναν φέτος και να δώσετε απαντήσεις του χρόνου στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x