Κύπελλο Ελλάδας

Μαρινάκης σε παίκτες: «Ντροπή για τον σύλλογο ο αποκλεισμός»

Δυσαρεστημένος από την ήττα και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που επισκέφθηκε τους παίκτες στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς με τη Λαμία.

Απογοητευμένος και δυσαρεστημένος με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Λαμία, ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης που μίλησε για αποκλεισμό ντροπή.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, επισκέφθηκε τους παίκτες στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς, τονίζοντας τους ότι οι «ερυθρόλευκοι» δέχονται πόλεμο και εκείνοι δεν ανταποκρίνονται όπως οφείλουν απέναντι στον σύλλογο, κάνοντας λόγο για ντροπιαστικό αποκλεισμό.

«Κόντρα στον ασύμμετρο πόλεμο που δεχόμαστε όλη την χρονιά, και το ξέρουμε, έπρεπε να ήμασταν ατσάλι και δεν ήμασταν. Σε αυτά τα ματς, μπαίνεις και προκρίνεσαι. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Διοίκηση και κόσμος νιώθουμε ντροπή. Έπρεπε να ήμασταν δέκα φορές ατσάλι. Δεν συνάδει με την ιστορία μας αυτός ο αποκλεισμός. Κόντρα στον λυσσαλέο πόλεμο που δεχόμαστε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν χωράει καμία κουβέντα. Είναι ντροπή για τον σύλλογο. Σήμερα μαχαιρωθήκαμε. Ξέρετε ότι η διοίκηση έχει στηρίξει την ομάδα με κάθε τρόπο» είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x