Stoiximan Super League

Πέτρος Μαρινάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Φαβορί ο Ολυμπιακός, σε πολύ καλή φόρμα ο ΟΦΗ»

Για την αγωνιστική παρουσία σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό, αλλά και για το σημερινό ματς των δύο ομάδων μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Πέτρος Μαρινάκης.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή «Ο χωροχρόνος του ποδοσφαίρου» με τον Δημήτρη Τσακίρη:
Για την αρχή της καριέρας του στον ΟΦΗ: «Δεν είχε απλά καλούς παίκτες, αλλά καλή ομάδα. Ήταν πολύ καλό το κλίμα γιατί μας αγκάλιαζαν οι παλιότεροι ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για έναν νέο παίκτη. Όταν έχει τέτοια αντιμετώπιση, θέλει να μπει στο γήπεδο και να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει».

Για την μεγάλη ανατροπή του ΟΦΗ επί του Ολυμπιακού (4-5) το 1990:
«Δεν το πίστευα. Όλα πρέπει να τα περιμένεις στο ποδόσφαιρο. Μετά το 4-0 ο Ολυμπιακός χαλάρωσε, αφού φάνηκε πως πηγαίνει για μια εύκολη νίκη. Από την άλλη, ο ΟΦΗ μείωσε, το πιστέψαμε και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Όταν ισοφαρίζεις σε 4-4, εννοείται πιστεύεις ότι μπορείς να βάλεις ένα γκολ ακόμα και να νικήσεις. Ευτυχώς εκείνη την εποχή δεν υπήρχε η καχυποψία που υπάρχει τώρα. Ήταν πολύ καλύτερες εποχές. Όλα ήταν καθαρά».

Για την Ισπανία:
«Με βοήθησε ο Ολυμπιακός, τότε παίξαμε Europa League. Ήταν αδικία ο αποκλεισμός μας από τη Σεβίλλη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είδαν κάποια πράγματα, με παρακολούθησαν σε άλλα παιχνίδια και πριν το καλοκαίρι κινήθηκαν για τη μεταγραφή. Δυστυχώς, εγώ έφυγα. Ίσως το έχω μετανιώσει, γιατί βρισκόμουν σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Είχα τριετές συμβόλαιο, αλλά δεν το είδα όσο σοβαρά θα έπρεπε. Ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και ζήτησα να φύγω».

Για το σημερινό Ολυμπιακός-ΟΦΗ:
« Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα φαβορί. Ξέρουμε ποιος είναι, το έχει αποδείξει τόσα χρόνια. Φέτος είναι μια ομάδα που έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ. Από την άλλη, ο ΟΦΗ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Βρίσκει τον εαυτό του .Δεν έχει άγχος δεν πιέζεται, έχει ένα στιλ παιχνιδιού και πάει μέχρι τέλους. Το κακό είναι ότι έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια. Θα χαρώ να δω ένα παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων.

Για την πίεση που υπάρχει σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός:
«Δεν πρέπει να υπάρχει πίεση. Για τον Ολυμπιακό, αν έκανε μια καλή πορεία στο champions league, δεν θα υπήρχε πρόβλημα να μην πάρει το πρωτάθλημα. Σημασία, βέβαια, έχει τι στόχους έχουν θέσει οι άνθρωποι του συλλόγου. Μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, για μένα, πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα και να κάνει καλή ευρωπαϊκή πορεία. Τα έχει όλα. Είναι μεγάλο κλαμπ, με κόσμο, όπως ομάδες που παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x