Stoiximan Super League

Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Να επιστρέψουμε πιο δυνατοί»

Το σύνθημα για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην αγωνιστική δράση και την αναγκαιότητα να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατός στη διεκδίκηση των στόχων του έδωσε στους παίκτες ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το δικό του μήνυμα στους παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στην επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στο πόσο υγειονομικά ασφαλής είναι η Ελλάδα για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένείες τους, ενώ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια, ενωμένη στις χαρές αλλά και στις μεγάλες δυσκολίες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανάγκη αλληλεγγύης και ενότητας που πρέπει να υπάρχει για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης από την πανδημία, τονίζοντας ότι μέσα από αυτήν την κρίση η ομάδα πρέπει να βγει πιο δυνατή για να πετύχει όλους τους στόχους της, τόσο κατά την φετινή σεζόν όσο και τις ερχόμενες.

Στο πλαίσιο της ακόμη μεγαλύτερης ενίσχυσης της ομάδας ο Μαρινάκης ανέφερε ότι ανανεώθηκε η συνεργασία και με τον Πέδρο Μαρτίνς για άλλα δυο χρόνια, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για την προσωπική του εμπειρία με τον κορωνοϊό και τόνισε στους παίκτες ότι ακολουθώντας τις συμβουλές των γιατρών του, επανήλθε ακμαιότερος.

Εξάλλου ο Μαρινάκης έκανε αναφορά στην υποδειγματική στάση των Ελλήνων πολιτών, ζήτησε και από τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας να είναι προσεκτικοί στην εξωγηπεδική τους ζωή, τηρώντας όλες τις οδηγίες των ειδικών.

Τους κάλεσε δε, να συνεχίσουν και να εντείνουν τις προσπάθειές τους στις προπονήσεις και στους αγώνες για να φτάσουν στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου αλλά και να κάνουν την καλύτερη δυνατή ευρωπαϊκή πορεία.

Σε αυτό το σημείο ο Μαρινάκης τόνισε στους παίκτες ότι δεν πρέπει να επαναπαυθούν με την υπάρχουσα βαθμολογική διαφορά στο πρωτάθλημα και να αγωνίζονται σαν το πρωτάθλημα να ξεκινούσε τώρα.

Και κλείνοντας, τους ξεκαθάρισε ότι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο ώστε η ομάδα να γυρίσει πιο δυνατή από πριν, συνεχίζοντας την εξαιρετική φετινή της πορεία και εκπληρώνοντας τα όνειρα του κόσμου του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x