Champions League

Μαρκίσιο: «Η Γιουβέντους αξίζει το Τσάμπιονς Λιγκ»

Την άποψη ότι η Γιουβέντους αξίζει να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της ομάδας, Κλαούντιο Μαρκίσιο.

Την πεποίθηση ότι η Γιουβέντους αξίζει να στεφθεί Πρωταθλήτρια Ευρώπης διατύπωσε ο πάλαι ποτέ θρύλος της ομάδας, Κλαούντιο Μαρκίσιο, ενώ εμφανίστηκε συνάμα πικραμένος που δεν κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή της Ευρώπης όσο φορούσε τη φανέλα της.

«Δεν με ενοχλεί που δεν σήκωσα το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα με τους "μπιανκονέρι". Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν κατάφερα να πάρω το Τσάμπιονς Λιγκ, ιδίως σε έναν παρατεταμένο κύκλο επιτυχιών σαν αυτόν που βίωσε ο σύλλογος. Ελπίζω οι παλιοί μου συμπαίκτες να τα καταφέρουν, διότι το αξίζουν, έπειτα από όλες τις θυσίες που έχουν κάνει».

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός υπηρέτησε τη «Μεγάλη Κυρία» επί 13 χρόνια (με εξαίρεση τον δανεισμό του στην Έμπολι τη σεζόν 2007-2008). Εν συνεχεία, μεταπήδησε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, εντούτοις η παραμονή του εκεί αποδείχθηκε βραχύβια (μόλις μια χρονιά). Κατόπιν, κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 34 ετών.

Οι «ζέβρες» στο πρώτο ματς για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ηττήθηκαν από την Λιόν με σκορ 1-0, ενώ η δεύτερη αναμέτρηση στο Τορίνο θα διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x