Ιταλία

Μαρκίζιο: «Πιθανό το τρέμπλ»

Αισιόδοξος για τις κατακτήσεις και των τριών διοργανώσεων στις οποίες αγωνίζεται η Γιουβέντους είναι ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, αναφέροντας πως είναι υποχρεωμένοι να πιστεύουν στο τρεμπλ.

Υποχρεωμένη να πιστεύει σε κατάκτηση του τρέμπλ είναι η Γιουβέντους, σύμφωνα με τον μέσο της ομάδας, Κλαούντιο Μαρκίζιο. Οι «μπιανκονέρι» έφτασαν πολύ κοντά στο να κατακτήσουν και τους τρεις τίτλους το 2015, όπου έχασαν το Τσάμπιονς Λιγκ στον τελικό από την Μπαρτσελόνα, με την Ίντερ να παραμένει η μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ σε μια σεζόν.

«Σε αυτό το σημείο της χρονιάς, είμαστε υποχρεωμένοι να πιστεύουμε», δήλωσε ο Μαρκίζιο στην “Premium Sport”. «Δεδομένου του πλεονεκτήματος που έχουμε στο πρωτάθλημα, με τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τον τελικό του Κυπέλλου, είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούμε να το κάνουμε».

«Ένα έκτο πρωτάθλημα; Αν έρθει, θα είναι τόσο σημαντικό, όσο και το πρώτο. Το πρώτο ήταν σημαντικό, γιατί δεν είχαμε κατακτήσει κάτι για καιρό και εγώ προσωπικά δεν είχα κατακτήσει τίποτα, για αυτό ήταν εκπληκτικό».

Επιμέλεια: Λευτέρης Στούμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x