Αγγλία

Μάρκο Σίλβα: «Κατανοώ τις φήμες περί απόλυσής μου»

Δεν… πέφτει από τα σύννεφα ο τεχνικός της Έβερτον, όταν ακούει τα διάφορα σενάρια για πιθανή απομάκρυνσή του. Παρόλα αυτά, δηλώνει σίγουρος για τη συνέχεια.

Την απόλυτη κατανόηση του Μάρκο Σίλβα έχουν όλα τα σενάρια, τα οποία τον θέλουν ένα βήμα από την έξοδό του από το «Γκούντισον Παρκ».

Ο προπονητής της Έβερτον, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να βρίσκεται στη 16η θέση της Premier League μετά και την εντός έδρας ήττα (2-0) από τη Νόριτς, είχε συνάντηση με τους διοικούντες και τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μιλώντας στο «Football Focus» δεν αποκάλυψε το τι συζητήθηκε, όμως, ανέφερε ότι είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά και ότι γενικότερα έχει εμπιστοσύνη στο έργο του και στη δουλειά του συνόλου του.

«Είναι κάτι, το οποίο δεν μπορώ να ελέγξω. Η σχέση μου με τη διοίκηση είναι πολύ καλή. Μίλησα μαζί τους το Σάββατο, την Κυριακή, τη Δευτέρα. Είναι κάτι φυσιολογικό, κάτι που κάνουμε συχνά. Όλοι μας θέλουμε το καλύτερο για το κλαμπ.

Κατανοώ τις φήμες, ακόμα κι αν δεν γνωρίζω κάτι σχετικά με αυτές. Δεν έχω λόγο να μην είμαι σίγουρος για τη δουλειά μου. Σίγουρα, η στιγμή δεν είναι και η καλύτερη για να κοιτάς τον βαθμολογικό πίνακα. Πρέπει να είσαι ρεαλιστής. Όμως, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Πάντα, ήμουν αισιόδοξος ως προπονητής, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές
», τόνισε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν των «ζαχαρωτών».

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x