Stoiximan Super League

Μαρκόφσκι: «Κάναμε καλή προσπάθεια»

Στο πόσο κοντά ήταν να κάνει ένα τέλειο ματς και στην ικανοποίηση του, έστω και αν ο Λεβαδειακός δεν πήρε κάτι από το ματς με την ΑΕΚ, εξέφρασε στη nova, ο Μάρκο Μαρκόφσκι.

Στο γεγονός πως η ομάδα του ήξερε πώς να «κλείσει» την Ένωση απέδωσε ο Μάρκο Μαρκόφσκι το ότι η ομάδα του κατόρθωσε να μείνει στο ματς ως το τέλος απέναντι στην Ένωση. Ο Σέρβος στράικερ μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, επισήμανε πως και η ψυχολογία ήταν ανεβασμένη για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

«Μπήκαμε με άλλη ψυχολογία και στόχο να κλείσουμε όλους τους διαδρόμους. Γιατί ξέραμε ότι η ΑΕΚ με αυτό το σύστημα που παίζει τον τελευταίο καιρό δυσκολεύεται σε κλειστές άμυνες άμυνες, είναι πιο επικίνδυνη όταν βρίσκει χώρους. Οι παίκτες της ΑΕΚ σίγουρα έχουν ποιότητα, καταφέρανε με προσωπικές ενέργειες να μας δημιουργήσουν προβλήματα έτσι ήρθε και το γκολ. Είχε ευκαιρία η ΑΕΚ σε δύο τρεις περιπτώσεις να μας σκοτώσει και να κλειδώσει το ματς, δεν το έκανε και μας έδωσε ευκαιρία μέχρι το τέλος να διεκδικήσουμε και εμείς τον βαθμό. Είμαστε ευχαριστημένοι με την προσπάθεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x