Ιταλία

Μαρότα: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Σπαλέτι, δεν φταίει αυτός»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, αναφέρθηκε στον Λουτσιάνο Σπαλέτι, στο θέμα του Μάουρο Ικάρντι αλλά και στη μάχη της τετράδα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Την απόλυτη στήριξή του στον Λουτσιάνο Σπαλέτι έδειξε μέσω των δηλώσεών του ο διευθύνων σύμβουλος της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του Μάουρο Ικάρντι, στη μάχη της τετράδας στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και στον αποκλεισμό από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

«Στόχος μας παραμένει η έξοδος μας στο επόμενο Champions League», είπε αρχικά και ρωτήθηκε για τον Ικάρντι αλλά και τον Σπαλέτι: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Σπαλέτι, δεν φταίει αυτός. Για τον Ικάρντι; Ήδη ξέρετε τα πάντα, εγώ θα συνεχίσω να είμαι αισιόδοξος».

«Ο προπονητής δεν μπορούσε να κάνει κάτι, είχε αρκετές δυσκολίες. Ο Σπαλέτι φτιάχνει την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με αυτόν πρέπει να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν στον στόχο μας, ο οποίος είναι η συμμετοχή στο Champions League», συνέχισε.

Όσον αφορά τον αποκλεισμό από την Άιντραχτ στο Europa League, υποστήριξε: «Πρέπει να προσπεράσουμε αυτή την πικρία, αυτή την ήττα. Έχουμε την δικαιολογία ότι μας λείπανε εννιά παίκτες αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Δεν είναι κάτι λίγο για μια ομάδα 23 παικτών, αυτή η ήττα μας πονάει πολύ. Πρέπει να δουλέψουμε σωστά και να κοιτάξουμε τη συνέχεια και το ματς την Μίλαν».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην μάχη της τετράδας που οδηγεί στους ομίλους του Champions League την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο: «Νομίζω ότι η Ίντερ είναι σε σωστό δρόμο, φτιάχνει μια νέα ομάδα. Ο στόχος φυσικά και είναι η τετράδα αλλά δεν θα είναι εύκολο καθώς υπάρχουν υψηλού επιπέδου αντίπαλοι. Μπορούμε να μπούμε στην τετράδα και την Κυριακή θα είναι ένα σημαντικό αλλά όχι καθοριστικό παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x