Ιταλία

Μαρότα για Μπονούτσι: «Είμαστε πλήρεις στην άμυνα»

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους υποστήριξε ότι ο Ιταλός αμυντικός δεν χωράει στους «μπιανκονέρι», ενώ άφησε να εννοηθεί ότι συζητάει για την πώληση του Ιγκουαΐν.

Την επιθυμία του Λεονάρντο Μπονούτσι να επιστρέψει στη Γιουβέντους αποκάλυψε ο Τζουσέπε Μαρότα, ωστόσο τόνισε ότι οι «μπιανκονέρι» είναι πλήρεις στην άμυνα.

«Όλο το θέμα άρχισε επειδή μιλήσαμε με τον Λεονάρντο (τον διευθυντή της Μίλαν) και μελετήσαμε κάποια πράγματα. Μας είπε τι σκεφτόταν ο Μπονούτσι και μίλησε όμορφα για τα χρόνια του στη Γιουβέντους. Η Μίλαν μας είπε μόνο τι αισθάνεται ο παίκτης. Τώρα έχουμε μια πλήρη ομάδα, ειδικά στην άμυνα. Η σχέση μας με τον Μπονούτσι βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, αλλά τώρα δεν θα προχωρήσω περισσότερο», δήλωσε ο γενικός διευθυντής των «μπιανκονέρι», στο «Sky Sports Italia».

Ο Μαρότα αναφέρθηκε επίσης στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

«Είμαστε περήφανοι που φέραμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έναν εξωπραγματικό παίκτη και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Ανιέλι. Όσο για τον Ιγκουαΐν, είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, αλλά είναι φυσιολογικό τώρα να υπάρχει ανταγωνισμός στη θέση του. Μιλάμε μαζί του και προσπαθούμε να αποφασίσουμε ποια είναι η καλύτερη λύση για όλους, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα προσφορές», υποστήριξε ο Τζουσέπε Μαρότα.

Επιμέλεια: Νίκος Θεοδωρακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x