Γαλλία

Μαρσέιγ σε Μήτρογλου: «Βρες ομάδα»

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς από τη μία η Γαλατά θέλει να τερματίσει τον δανεισμό του και από την άλλη η Μαρσέιγ δεν τον υπολογίζει!

Σε αναζήτηση νέου… σταθμού της καριέρας του βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «laprovence», ο Έλληνας επιθετικός δεν θα συνεχίσει στη Γαλατασαράι, στην οποία παραχωρήθηκε ως δανεικός από τη Μαρσέιγ μέχρι το 2020.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας, όπου μετακόμισε εκεί τον Γενάρη του 2019, δεν είναι ικανοποιημένοι με την απόδοσή του και έχουν ενημερώσει ήδη τους Μασσαλούς, πως δεν προτίθενται να τον κρατήσουν. Στο διάστημα που αγωνίστηκε στην «Τζιμπόμ», ο διεθνής στράικερ μέτρησε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ένα γκολ, ενώ αντίστοιχα στο Κύπελλο είχε 2 συμμετοχές και ένα γκολ.

Από την άλλη, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, ούτε η Μαρσέιγ θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Κώστα Μήτρογλου.

Μάλιστα, φιλοξενείται και δήλωση ενός ανθρώπου της ομάδας που λέει χαρακτηριστικά: «Ο Μήτρογλου δεν θα αγωνιστεί άλλο στη Μαρσέιγ», με τους Μασσαλούς να έχουν ειδοποιήσει ήδη τον μάνατζερ του Έλληνα επιθετικού να του βρει ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x