Ισπανία

Μαρσέλο: «Είμαι στο 100%»

Ανάσα ανακούφισης για την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Μαρσέλο δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Έτοιμος να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Μαρσέλο, που παίρνει κανονικά πλέον μέρος στις προπονήσεις και δήλωσε πως βρίσκεται σχεδόν στο 100%.

Ο αριστερός μπακ της «βασίλισσας» είχε τραυματιστεί στην ήττα με 3-0 από τη Σεβίλλη και αποχώρησε κουτσαίνοντας από το παιχνίδι.

Απουσίασε από τους τρεις επόμενους αγώνες των Μαδριλένων, όμως τώρα δείχνει πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Γιουλέν Λοπετέγκι, να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

«Είμαι καλά, σχεδόν 100%», φέρεται να δήλωσε ο Μαρσέλο στη «Dario AS».

«Τις τελευταίες δύο μέρες προπονήθηκα με τη μπάλα, αφού πρώτα πέρασα τα ιατρικά τεστ, ενώ η διακοπή των εθνικών ομάδων ήρθε την κατάλληλη στιγμή για μένα».

Οι «μερένχες», πέρα από τον Μαρσέλο, δεν διαθέτουν στο ρόστερ τους άλλον κλασσικό αριστερό οπισθοφύλακα, καθώς ο Τεό Ερνάντεζ αποχώρησε ως δανεικός για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Την απουσία του κλήθηκε να καλύψει ο Νάτσο Φερνάντεζ, όμως η επιστροφή του Βραζιλιάνου αναμένεται να βελτιώσει το αρνητικό πρόσωπο που δείχνει η «βασίλισσα» στις τελευταίες αναμετρήσεις, καθώς αποτελεί έναν από τους πλέον έμπειρους και κορυφαίους ποδοσφαιριστές της.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x