Ισπανία

Μαρσέλο: «Η διαφορά του Ζιντάν με τον Μουρίνιο είναι οι τίτλοι»

Στη συνέντευξη τύπου ενόψει του ευρωπαϊκού Σουπερ Καπ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε και ο Μαρσέλο.

Στην αγωνιστική κατάσταση και τους δύο προπονητές αναφέρθηκε ο Μαρσέλο εν όψει του Ευρωπαϊκού Σουπερ Καπ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο και θα παλέψει μέχρι... θανάτου σε αυτόν τον αγώνα:

«Είμαστε καλά. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά φυσικά. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γιατί υποφέραμε να κερδίσουμε το Champions League οπότε, αυτός ο τελικός είναι ένα ωραίο έπαθλο για αυτό το γεγονός. Θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε σε αυτόν τον τελικό και δεν έχει σημασία το ποιος είναι ο αντίπαλος. Γνωρίζουμε ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, παίξαμε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μαζί τους και θα δώσουμε τα πάντα. Το κίνητρο να υπερασπιστείς τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι θανάτου είναι πάντα το ίδιο».

Το καλύτερο ο Μαρσέλο το άφησε για το τέλος…

Αναφέρθηκε στη μεγάλη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στους δυο προπονητές, αφήνοντας τρομερά υπονοούμενα:

«Φυσικά και υπάρχουν διαφορές. Έπαιξα για τον Μουρίνιο, είναι πολύ καλός προπονητής και μας βοήθησε να παλέψουμε για τίτλους. Όμως, ο Ζιντάν μας βοήθησε να κατακτήσουμε τίτλους. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ τους, οι τίτλοι».

Ίσως τα υπονοούμενα να μην είναι τόσο… κρυφά, αλλά ξεκάθαρα!

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x