Ισπανία

Μαρσέλο: «Καμία δικαιολογία για την ήττα»

Έπρεπε να βρει τον τρόπο για να νικήσει η Ρεάλ Μαδρίτης στο χθεσινό παιχνίδι με τη Μαγιόρκα, σύμφωνα με τον αριστερό της μπακ.

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Μαρσέλο για τη χθεσινή ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μαγιόρκα. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θεωρεί ότι η ομάδα του έπρεπε να βρει τον τρόπο για να πάρει τη νίκη.

«Κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν συνέβη. Πέτυχαν πολύ γρήγορα γκολ και δυσκολευτήκαμε να αντιδράσουμε. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για το ότι δεν σκοράραμε ή για το ότι δεν βρήκαμε τρόπο να νικήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αμυντικός των Μαδριλένων.

Μετά το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα η Ρεάλ είδε τη μισητή της αντίπαλο, Μπαρτσελόνα, να την προσπερνά στη βαθμολογία και να τη ρίχνει από την πρώτη θέση. «Είναι δύσκολο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Δεν βρισκόμαστε πλέον στην κορυφή και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στα επόμενα παιχνίδια. Γενικά δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας», σχολίασε για την υπόθεση του τίτλου ο Μαρσέλο.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x