Stoiximan Super League

Μαρτίνες: «Να αφήσουμε την ψυχή μας για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Οι παίκτες του Άρη πρέπει να… ματώσουν στο κυριακάτικο ντέρμπι, για να πάρουν το «τρίποντο» που θα δώσει χαρά στον κόσμο τους, όπως δήλωσε ο Νίκο Μάρτινες!

Τη… συνταγή της επιτυχίας του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Νίκο Μαρτίνες, με δηλώσεις που έκανε σήμερα 917/10) στο κανάλι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στο Youtube.

Με τον Αργεντινό μέσο να κάνει ειδική μνεία στον χαρακτήρα που πρέπει να έχουν αυτός και οι συμπαίκτες του στην κυριακάτικη αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά να εξηγεί γιατί η νίκη είναι… αυτοσκοπός!

«Παίξαμε με αρκετά καλές ομάδες, κερδίσαμε και χάσαμε. Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, είναι και η φιλοσοφία του προπονητή μας. Έχουμε τρία σημαντικά ματς και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Τώρα έχουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να κερδίσουμε, τόσο για εμάς, όσο και για τον κόσμο», είπε αρχικά ο Μαρτίνες.

Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να αφήσουμε την ψυχή μας σε αυτό το ματς για τη νίκη. Θα είναι μία καταπληκτική εμπειρία, ένα ντέρμπι όπως τα ζούμε στην Αργεντινή. Θα σεβαστούμε τον αντίπαλο, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το ματς. Η ομάδα έχει παίκτες με ποιότητα και πρέπει να βγάλουμε όλο το πάθος και τη δύναμή μας, για να κερδίσουμε αυτό το ματς».

Όσο για το πως νιώθει ο ίδιος ο 31χρονος μέσος στον Άρη; «Νιώθω ότι είμαι μέλος μίας οικογένειας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έχουμε με τον κόσμο μας. Μας δίνει κουράγιο και δύναμη και σίγουρα θα μας βοηθήσει κόντρα στον ΠΑΟΚ», απάντησε με νόημα.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x