Ισπανία

Μαρτίνεθ για Αζάρ: «Ο Μάικλ Τζόρνταν του ποδοσφαίρου»

Έσταξε… μέλι για τον ποδοσφαιριστή του στην εθνική Βελγίου ο 46χρονος τεχνικός, ο οποίος θεωρεί ότι ο 28χρονος εξτρέμ μπορεί να κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα».

Τι κι αν ο Εντέν Αζάρ δεν είναι καλαθοσφαιριστής…

Μόνο και μόνο που ακούει το όνομά του στην ίδια πρόταση με τον «θρύλο» του μπάσκετ, Μάικλ Τζόρνταν, και συγκεκριμένα από το στόμα του προπονητή του στην εθνική Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, (ο οποίος μίλησε περί κατάκτησης της «Χρυσής Μπάλας» από τον ποδοσφαιριστή του) του αρκεί για να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Βλέπω τον Αζάρ να κερδίζει τη "Χρυσή Μπάλα", έχει όλα τα φόντα, προκειμένου να το καταφέρει. Το επίπεδό του όταν αγωνιζόταν στη Γαλλία, ήταν εκείνο που περίμενες από έναν υποψήφιο της "Χρυσής Μπάλας". Για όσα έχει κάνει στη Τσέλσι, στη Γαλλία… Είναι δύσκολο για έναν ξένο παίκτη να είναι το σημείο αναφοράς σε ένα πρότζεκτ κατάκτησης της La Liga.

Είναι ο ποδοσφαιριστής, στον οποίο θα προσπαθήσεις να δώσεις την τελική πάσα, ένας Μάικλ Τζόρνταν. Ο Αζάρ είναι ο Μάικλ Τζόρνταν του ποδοσφαίρου
», τόνισε χαρακτηριστικά ο 46χρονος προπονητής μιλώντας στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα «El Larguero».

Στην ίδια συνέντευξη ο Ραμίρεθ αναφέρθηκε και στον πρόσφατο τραυματισμό του Αζάρ, ο οποίος θα μείνει εκτός του επικείμενου Clasico (18/12) με την Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, ο Βέλγος σταρ αποκόμισε πρόβλημα στον αστράγαλό του στην πρόσφατη αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά από μαρκάρισμα του συμπαίκτη του στην εθνική, Tόμας Μενιέ.

«Είναι κρίμα που θα χάσει το Clasico. Ο τραυματισμός του είναι χειρότερος από αυτόν που φαίνεται. Είμαι σίγουρος, ότι ο Μενιέ... καταστράφηκε μετά το παιχνίδι», υπογράμμισε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων».

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x