Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Απολύτως δίκαιη η νίκη μας. Πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος»

Ικανοποιημένος κατά βάση από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος κόντρα στον ΠΑΣ έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος στάθηκε αρκετά στον κακό αγωνιστικό χώρο των Ιωαννίνων.

Ανώτερος και αποτελεσματικός ήταν ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς, που τόνισε ότι είναι απολύτως δίκαιη η νίκη των «ερυθρόλευκων».

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε ότι ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος και ότι υπερείχαν οι Πειραιώτες στο δεύτερο μέρος, ενώ στάθηκε και στον κακό αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο της Ηπείρου.

«Καμία αμφιβολία δεν έχουμε ότι ήταν δίκαιη η νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν αρκετά ισορροπημένα. Καταφέραμε να βάλουμε ένα πολύ γρήγορο γκολ, ουσιαστικά στην πρώτη μας προσπάθεια. Επίσης, ο ΠΑΣ κατάφερε να βάλει πολύ γρήγορα το γκολ του και να μας ισοφαρίσει. Ήταν ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι μας υποχρέωσαν να δουλέψουμε πολύ. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν στο πρώτο ημίχρονο να προσαρμοστούν στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος ήταν πολύ κακός και δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές να κάνουν πολλά πράγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Στη συνέχεια ο ΠΑΣ υποχώρησε και δεν του επιτρέψαμε καθόλου να μας απειλήσει στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω πως σ’ έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο που οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα αλλά και απέναντι σε μία ομάδα η οποία μας υποχρέωσε να δουλέψουμε πολύ όπως ξανά είπα, ήμασταν ανώτεροι, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και η νίκη είναι απολύτως δίκαιη
», ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x