Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως οι αντίπαλοι ήταν πιο ουσιαστικοί και προκρίθηκαν στους «16», δε στάθηκε στις απουσίες και στα δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη και τόνισε πως έχουν ευθύνη που έδωσαν χώρο στην Ντιναμό στο πρώτο ματς.

Αναλυτικά: «Τα δύο ματς ήταν ισορροπημένα και ίσως και από τις ευκαιρίες. Στο πρώτο ματς, δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες. Το ίδιο έγινε και σήμερα. Σε αυτό το επίπεδο πληρώνεις την έλλειψη αποτελεσματικότητας. Μας στοίχισε αυτό. Εμείς δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας».

Για το δύσκολο πρόγραμμα και τις απουσίες: «Αυτό ήταν το πρόγραμμα. Ξέραμε πως ήταν πιεστικό. Μία ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, το έχει αυτό. Δεν υπολογίζαμε, όμως, τις απουσίες των Λάζαρου, Βούκοβιτς και Ομάρ και την τιμωρία του Καμαρά. Δεν το αναφέρουμε αυτό ως δικαιολογία. Πρέπει μία ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, να μπορεί να τα καταφέρνει με τέτοιο πρόγραμμα, να κάνει θυσίες και να προσπαθεί».

Για το αν είναι ένας ανόητος αποκλεισμός: «Πραγματικά, εάν δούμε τα δύο ματς μπορεί να ήμασταν καλύτεροι σε κάποια σημεία, αλλά δεν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Έχουμε ευθύνη για το πρώτο ματς που παραχωρήσαμε χώρο στον αντίπαλο.

Στο δεύτερο παιχνίδι, δώσαμε, επίσης, στον αντίπαλο την ευκαιρία, επειδή δεν ήμασταν οι πιο αποτελεσματικοί. Στο ποδόσφαιρο πάντα προκρίνεται η πιο αποτελεσματική ομάδα. Αυτή η ομάδα δεν ήμασταν εμείς».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ