Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν συνεχίσουμε έτσι θα τα καταφέρουμε»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με τη Λουκέρνη και στον τρόπο που δουλεύουν όλον αυτόν τον καιρό δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Τρίβει τα χέριά του ο Πέδρο Μαρτίνς…

Δηλώσεις στο διαδικτυακό κανάλι του Ολυμπιακού έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός με αφορμή τη δεύτερη νίκη επί της Λουκέρνης, με την οποία σφραγίστηκε η πρόκριση στα play off του Europa League.

Σε ερώτηση για το τι είναι αυτό που κρατάει πέραν της πρόκρισης από την αναμέτρησης της Πέμπτης, είπε: «Τα πάντα, μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που όλοι οι επαγγελματίες (σ.σ. δηλαδή οι παίκτες) έχουν συνεισφέρει στην πρόκριση αυτή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που βελτιωνόμαστε και δουλεύουμε μέχρι στιγμής κι έτσι θα συνεχίσουμε. Πιστεύω ότι είμαστε στο ξεκίνημα μιας πολύ μεγάλης περιόδου. Αν συνεχίσουμε έτσι τη δουλειά μας και το να είμαστε ενωμένοι, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά για εμάς. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Καραϊσκάκη, αλλά και σήμερα εδώ στην Ελβετία. Μας βοήθησε πάρα πολύ για να πάρουμε την πρόκριση».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x