Αναλυτικά μίλησε για:

-τα στοιχεία που έδωσαν την πρόκριση στον Ολυμπιακό: «Μπορούμε να πούμε ότι ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες μας συνολικά. Ωστόσο, ήμασταν ξεκάθαρα οι δίκαιοι νικητές των δύο αγώνων. Κάναμε έξυπνο παιχνίδι σήμερα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε καλό αντίπαλο. Εμείς διαχειριστήκαμε πολύ καλά τις στιγμές του παιχνιδιού και όταν ο αντίπαλος είχε τις δικές του ευκαιρίες. Εκεί τις διαχειριστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο. Οπότε, ήρθε δίκαια υπέρ μας η πρόκριση».

-τις ομοιότητες (αρχική ενδεκάδα, χρονικό σημείο των τερμάτων και ίδιες αλλαγές) στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και το αν αποδεικνύει ότι είναι καλοδουλεμένος ο Ολυμπιακός: «Πραγματικά αυτά τα παιχνίδια, μπορούμε να τα θεωρήσουμε τελικούς και τα παίζουμε για να τα πάρουμε και όχι απλά για να τα παίξουμε. Ίσως να είναι συμπτώσεις. Κατά τη διάρκεια της σεζόν θα δούμε πολλές αλλαγές προσώπων, αλλά και στα σχέδια μας. Αυτός πιστεύουμε ότι τώρα είναι ο τρόπος για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ομάδες, οι οποίες είναι πολύ καλές. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που το πετύχαμε. Το σημαντικό για σήμερα ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά, έχοντας και την ώθηση του κόσμου, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο τέταρτο, μας βοηθάει και είμαστε ικανοποιημένοι που το πετυχαίνουμε σε συνεχόμενα παιχνίδι».

-τη διαφορά στο μπάτζετ και το πού οφείλεται η νίκη κόντρα σε ομάδα με διπλάσιο μπάτζετ, αλλά και το αν θα είχε αλλάξει η μοίρα του αγώνα αν έβαζε το γκολ ο Ρομπίνιο: «Σε σχέση με το δεύτερο ερώτημα, είναι στιγμές μέσα στο ποδόσφαιρο που μέσα στον αγώνα μπορούν να επηρεάσουν ένα αποτέλεσμα. Ξέρουμε μόνο αυτό που έγινε. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε υποθετικά. Για το πρώτο ερώτημα, είναι μία μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, η πιο καλή στην Ελλάδα και έχουμε πολλά όνειρα για να βρεθούμε στους ομίλους. Εχουμε φιλοδοξία και πολλούς καλούς παίκτες. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Από την άλλη προσπαθούμε πάρα πολύ. Αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι τυχαίο. Εχει προηγηθεί πολλή δουλειά και θυσίες. Η ομάδα μας αποτελείται από πρόσωπα που το θέλουν πάρα πολύ. Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους και δίνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Το επιθυμούμε και είμαστε έτοιμοι εδώ για να δώσουμε τα πάντα και να δώσουμε στον Ολυμπιακό αυτό που του αξίζει. Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα κια θέλουμε να το δείχνουμε συνεχώς. Ξέρουμε πώς ο αντίπαλος ήταν μία σημαντική ομάδα κια μας δυσκόλεψε αρκετά. Εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές που έπρεπε. Μπορεί να είναι μεγαλύτερη ομάδα σε μπάτζετ, μπορεί να έχει πιο ακριβούς παίκτες, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζουν πάντα αυτές οι ομάδες».

-το πώς προετοίμασε τον Ολυμπιακό: «Βρισκόμαστε σε μία φάση που τα ματς είναι σημαντικά για εμάς και δύσκολα. Η ομάδα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη και τα πράγματα πηγαίνουν στον αυτόματο πιλότο. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να είμαστε συγκεντρωμένοι και απαιτείται πνευματική δύναμη. Είδατε τι έγινε στο Πόρτο – Κράσνονταρ. Η Πόρτο ήταν από τις σημαντικότερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν διαχειρίστηκε όμως τη νίκη που πήρε στην Ρωσία. Εμείς συγκεντρωνόμαστε σε αυτό το παιχνίδι και να προσπαθούμε να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο τις δυνάμεις μας. Θέλουμε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Αυτό είπα στους παίκτες. Πρέπει να κάνουν αυτό που χρειάζεται. Ίσως δεν είχαμε την απόδοση που θέλαμε επιθετικά, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Αυτό που έκανα στο τέλος ήταν να αγκαλιάσω τους παίκτες μου, επειδή αξίζανε την πρόκριση».

-το αν αποκτάει μέταλλο και χαρακτήρα ο Ολυμπιακός: «Πραγματικά αυτά τα παιχνίδια χαρίζουν το μέταλλο στις ομάδες. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε πέρυσι. Οι παίκτες έχουν αφοσμοιώσει αυτά που θέλουμε. Κάνουμε πράξη αυτά που δουλέψαμε πέρυσι. Όλοι μαζί, πρόεδρος, προπονητές, παίκτες και τμήμα σκάουτινγκ, δουλεύουμε από πέρυσι, είμαστε ομάδα με τον ίδιο προπονητή από πέρυσι και βγαίνουν τα αποτελέσματα».