Stoiximan Super League

Μαρτίνς: «Κερδίσαμε σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος»

Την άποψη πως η ομάδα του πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Ευχαριστημένος για το διπλό της ομάδας του στη Νέα Σμύρνη δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, που στάθηκε στο γεγονός πως ήρθε με γκολ στο φινάλε, κάτι που συνέβη και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Επίσης, αναφέρθηκε και στο ότι οι «ερυθρόλευκοι» πάνε ως πρωτοπόροι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αν και πρόσθεσε ότι προέχει το ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Nova:

- Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά στον αγώνα. Είχαμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που μας έκανε δύσκολη τη ζωή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Πήραμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Το πιστεύαμε και δικαιωθήκαμε στο φινάλε. Ακριβώς όπως έγινε και με τον Αστέρα Τρίπολης. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, από αυτά που αρέσουν στον κόσμο».

- Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ένας από τους στόχους μας σήμερα ήταν να κερδίσουμε για να βρεθούμε μόνοι μας στην κορυφή και να υποδεχθούμε ως πρωτοπόροι τον ΠΑΟΚ. Πρώτα όμως έχουμε να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με νίκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x