Europa League

Μαρτίνς: «Όχι, δεν πέρασε η χειρότερη ομάδα»

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην αποτελεσματικότητα της Ντιναμό Κιέβου και παράλληλα στην αναποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού που αποχαιρέτησε την Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός έχασε σημαντικές ευκαιρίες στη ρεβάνς (ήττα με 1-0) με την Ντιναμό Κιέβου, τις οποίες αν τις είχε εκμεταλλευτεί θα μπορούσε να γραφτεί αλλιώς η ιστορία στη «μάχη» με τους Ουκρανούς.

Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς προς τιμήν του απέφυγε να αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν ανώτεροι από τον αντίπαλό τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV

Για την ήττα με 1-0: «Σε τέτοια παιχνίδια που κρίνονται στα δυο ματς παίζει ρόλο ποια ομάδα θα είναι περισσότερο αποτελεσματική. Έγιναν δυο ισορροπημένα παιχνίδια και το κλειδί για την πρόκριση ήταν η αποτελεσματικότητα. Στο "Γ. Καραϊσκάκης" είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2-0 ή το 3-1 αλλά τελικά δεχθήκαμε γκολ που έπαιξε σημαντικό ρόλο. Σήμερα θα μπορούσα να πω ότι στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος στη μοναδική του ευκαιρία σκόραρε εμείς είχαμε τρεις καλές φάσεις και δεν τα καταφέραμε. Ήταν δυο ισορροπημένα ματς που κρίθηκαν στην αποτελεσματικότητα».

Για το αν αισθάνεται ότι δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα στην επόμενη φάση: «Όχι, γιατί η πιο καλή ομάδα είναι αυτή που εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες και που τις κάνει γκολ. Εμείς αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε».

Για το γεγονός ότι τελείωσε η Ευρωπαϊκή χρονιά για τον Ολυμπιακό: «Σε αυτή τη διαδρομή είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που παρόλο που είχε ποιότητα μπορούσαμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Θέλαμε να περάσουμε και το είχαμε συζητήσει πως μπορούσαμε να το κάνουμε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε πράξη τον στόχο μας. Αυτό που έχω να τονίσω είναι πως οι παίκτες τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x