Europa League

Μαρτίνς: «Περιμέναμε κάτι διαφορετικό από κάποιους παίκτες, έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα»

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα την οποία έπρεπε να τη δείξει στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς.

Την ποιότητα που διαθέτει πρέπει να δείχνει σε τέτοια παιχνίδια ο Ολυμπιακός όπως δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας μάλιστα ότι από κάποιους παίκτες ο ίδιος περίμενε κάτι διαφορετικό.

Αναλυτικά:

-εάν κρίνει ότι το αποτέλεσμα είναι καλό:


«Γνωρίζαμε ότι θα παίξουμε με έναν δυνατό αντίπαλο που ακολουθεί τη στρατηγική που έχει. Η Μπέτις σήμερα είχε την κατοχή και τον έλεγχο όμως εμείς ήμασταν εκείνοι που είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες για να βάλουμε ένα γκολ. Το αποτέλεσμα ήταν ισορροπημένο, γιατί εμείς δεν δείξαμε όσα μπορούμε, την ποιότητα που έχουμε. Είχαμε περισσότερα να κάνουμε. Φεύγουμε και εμείς με μια περίεργη αίσθηση γιατί μπορούσαμε να έχουμε πάρει το αποτέλεσμα».

-για την κατάσταση του ομίλου:

«Πραγματικά η ποιότητά μας θα πρέπει να είναι ανώτερη από σήμερα. Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στα άλλα παιχνίδια. Έχουμε κάποιους πολλή μεγάλη εμπειρία, όμως όλοι μαζί και με εκείνους που έχουν μεγάλη εμπειρία θα πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση στα άλλα παιχνίδια για να τα καταφέρουμε. Υπάρχουν εκπλήξεις στο ποδόσφαιρο και εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

-ποια στοιχεία δεν τον άφησαν ικανοποιημένο:

«Δεν διαβάσαμε καλά κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Περιμέναμε κάτι διαφορετικό από κάποιους παίκτες».

Για το 4-3-3 και τον ρόλο του Φορτούνη:

«Είναι πιθανό να δούμε κάτι τέτοιο. Δεν πρόκειται να επηρεάσει τον τρόπο αγώνα μας. Είναι κάποια πράγματα που μπορούμε να δούμε, εάν πρόκειται να βοηθήσει την ομάδα, όμως αυτό δεν θα επηρεάσει τον τρόπο παιχνιδιού μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x