Stoiximan Super League

Μασούντ: «Παλεύει για το νταμπλ η ΑΕΚ, σημαντική η πρόκληση του Μουντιάλ για μένα»

Ευτυχής για την επιστροφή του στην εθνική Ιράν, αλλά και για το γεγονός ότι αγωνίζεται πλέον σε μια ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ελλάδα, δήλωσε ο Σοτζέι Μασούντ.

Τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι επανήλθε στην εθνική ομάδα του Ιράν παραδέχθηκε ο Σοτζέι Μασούντ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «ghatreh», ο άσος της ΑΕΚ δήλωσε χαρούμενος που θα διεκδικήσει τη συμμετοχή στο Μουντιάλ, αλλά και για το γεγονός ότι αγωνίζεται πλέον σε μια ομάδα με υψηλότερους στόχους.

«Το σημαντικότερο πράγμα και αυτό που με ενθαρρύνει είναι ότι μπορώ να αποδείξω στον εαυτό μου ότι η ηλικία δεν παίζει μεγάλο ρόλο, σημασία έχει πως ζεις και πως προπονείσαι. Υποσχέθηκα πριν λίγα χρόνια και προσπάθησα να διατηρήσω την σταθερότητα μου», ανέφερε αρχικά ο Μασούντ. Και συνέχισε:

«Ευχαριστώ τον Θεό για όσα πέτυχα πέρυσι. Δεν είναι τόσο εύκολο να πας στην Ευρώπη με μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο και να παίξεις στο Europa League. Τώρα είμαι σε μια ομάδα που παλεύει για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Επέστρεψα στην Εθνική και αυτό είναι εκπληκτικό για εμένα. Η απάντηση μου ίσως είναι υπερβολική, αλλά πιστέψτε με, η τρέχουσα κλήση μου και η πρόκληση του Μουντιάλ είναι πιο σημαντική από το 2006, επειδή τα κίνητρα είναι διαφορετικά. Ο καθένας θέλει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχω δουλέψει σκληρά για την ομάδα μου και προσπαθώ να τα δίνω όλα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x