Stoiximan Super League

Μασούρας: «Έπρεπε να έχουμε κερδίσει κάτι παραπάνω»

Ο 24χρονος μέσος, Γιώργος Μασούρας μίλησε για την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό μετά το τέλος του αγώνα και ανέφερε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να κερδίσει κάτι παραπάνω.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΝOVA ο Γιώργος Μασούρας αναφέρθηκε στην σημερινή ήττα του Πανιωνίου από τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα εξέφρασε την άποψή του ότι οι «κυανέρυθροι» μπορούν να κρατήσουν την εμφάνιση αυτή σαν οδηγό για το μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την θέση που αγωνίστηκε
:

«Είναι πιο επίπονο να γυρνάς πίσω. Θέλω να παίζω πιο μπροστά, όμως πρέπει να δίνεις τα πάντα για την ομάδα. Δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό και πήγαμε καλύτερα τακτικά μόλις πήγα πίσω. Το είχαμε συζητήσει και πριν το παιχνίδι, γιατί με αυτό τον τρόπο θα έβλεπα κενό χώρο στην πλάτη των αμυντικών. Ίσως είχα κάποια θέματα στην άμυνα στην αρχή, αλλά μετά τα πήγα καλά»

Για τα συναισθήματά του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό:

«Έπρεπε να έχουμε κερδίσει κάτι παραπάνω. Υπάρχουν 2-3 φάσεις που είτε εμείς δεν τα καταφέραμε, είτε έγινε κάποιο διαιτητικό λάθος που μας σταμάτησε».

Για το τι κρατάει ο Πανιώνιος από το σημερινό παιχνίδι:

«Είναι οδηγός τέτοια παιχνίδια. Όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες και φτάνεις κοντά στο να νικήσεις, είναι απλά κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να αλλάξουν και θα τα πάμε καλύτερα. Θεωρώ ότι μας βοήθησε ο προπονητής να καταλάβουμε ότι πρέπει να παλέψουμε τα παιχνίδια αυτά για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Μετά στα πιο εύκολα παιχνίδια πρέπει να κάνουμε ένα σερί νικών».

Για τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ:

«Είναι ένα κλικ παραπάνω από πέρυσι κι οι τρεις. Αυτό είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μακάρι να έχουν και καλή πορεία στην Ευρώπη. Να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και ανταγωνιστικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x