Europa League

Μασούρας: «Έχουμε δυνατότητες για περισσότερα πράγματα»

Στον τρόπο που διαχειρίστηκε ο Πανιώνιος το χθεσινό παιχνίδι με την Γκόριτσα στάθηκε ο Γιώργος Μασούρας, ύστερα από τη δεύτερη νίκη της ομάδας του επί των Σλοβένων.

Το «δύο στα δύο» έκανε ο Πανιώνιος, με την εκτός έδρας νίκη του επί της Γκόριτσα, και πήρε την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι Νεοσμυρνιώτες, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μασούρας μετά τη λήξη του χθεσινοβραδινού αγώνα, διαχειρίστηκαν σωστά το ματς με τους Σλοβένους και στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Μασούντ.

«Είναι μία σημαντική νίκη και για την ομάδα και για τους παίκτες. Θέλαμε να έρθουμε και να κερδίσουμε εδώ και το καταφέραμε. Βοήθησε το ότι πετύχαμε νωρίς τα γκολ και μετά κάναμε μια όμορφη διαχείριση του αγώνα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί έχουμε δυνατότητες να κάνουμε και άλλα πράγματα. Το γκολ που πέτυχα ήταν ομαδική προσπάθεια, ο Μασούντ είναι εξαιρετικός. Έχει τρομερές εμπνεύσεις μέσα στο παιχνίδι, εμείς το εκμεταλλευόμαστε αυτό και μας βοήθησε πολύ αυτό στην εξέλιξη του αγώνα», τόνισε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός στην κάμερα της Nova.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x