Αγγλία

Μάτα: «Πρέπει να κάνει υπομονή μία εβδομάδα η Λέστερ»

Η Λέστερ μπορεί να βρίσκεται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά ο Χουάν Μάτα πιστεύει ότι αυτό θα καθυστερήσει να συμβεί για λίγο καιρό ακόμα.

Αύριο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» τη Λέστερ, με τους φιλοξενούμενους σε περίπτωσης νίκης να κατακτούν και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Ο μεσοεπιθετικός των «κόκκινων διαβόλων», Χουάν Μάτα, πιστεύει ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί όπως πρέπει ώστε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε και στην πολύ καλή πορεία που κάνουν φέτος οι «αλεπούδες»: «Η Λέστερ έχει δείξει χαρακτήρα, αφοσίωση και πάθος στα περισσότερα παιχνίδια. Είναι πολύ κοντά να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αλλά θεωρώ ότι δεν θα συμβεί αυτό στο «Ολντ Τράφορντ», μπορούν να κάνουν υπομονή μία εβδομάδα ακόμη. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο να υπάρχουν ομάδες σαν τη Λέστερ να κατακτούν ένα πρωτάθλημα, αλλά εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αν το κατακτούσαμε εμείς. Κάτι δεν κάναμε καλά όλη τη χρονιά και δεν μπορέσαμε να βρισκόμαστε σε τροχιά τίτλου».

«Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί στην αρχή της σεζόν ότι η Λέστερ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά όσο πέρναγε ο καιρός ο καθένας μπορούσε να διαπιστώσει πόσο καλά παίζουν και γενικά πόσο καλή ομάδα έχουν. Είναι μία πραγματική ομάδα, δεμένοι μεταξύ του και για αυτό παίρνουν τα αποτελέσματα. Εμείς, πρέπει να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν και να νικήσουμε στον τελικό του FA Cup. Αν καταφέρουμε να τερματίσουμε στην τρίτη ή τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα και κατακτήσουμε το Κύπελλο, τότε η χρονιά δεν θα είναι αποτυχημένη» πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x