Stoiximan Super League

Ματάισεν: «Πήραμε ένα σημαντικό βαθμό»

Ικανοποιημένος από τον βαθμό που πήρε η ΑΕΛ κόντρα στον Ατρόμητο δήλωσε ο Τζάκι Ματάισεν.

Παρά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο, ο προπονητής της ΑΕΛ, Τζάκι Ματάισεν δήλωσε ικανοποιημένος από τον ένα βαθμό βάσει των δεδομένων που διαμορφώθηκαν στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Ήταν περίεργο παιχνίδι το σημερινό. Όχι εύκολο κόντρα σε μία ομάδα που ήταν καλά οργανωμένη και με μερικούς καλούς παίκτες. Για την ομάδα μου πιστεύω πως το επίπεδο του ποδοσφαίρου δεν ήταν τόσο καλό. Ξέρω ότι υπήρχε πολύ ζέστη, το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αυτά είναι δικαιολογίες και οι πολλές δεν μου αρέσουν όμως.

Δεν είδα καθόλου το συνδυασμό ποδοσφαίρου και ταχύτητας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Για αυτό προσπαθήσαμε να αλλάξουμε μερικά πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω πως ήμασταν πιο καλοί και πιο επικίνδυνοι με μεγαλύτερη κατοχή.

Αλλά το πάθος των παικτών μας ήταν τόσο μεγάλο, που κάποιες φορές ξεχνούσαν πως το ποδόσφαιρο διαρκεί για ενενήντα λεπτά. Αλλά μπορώ να πω πως το πάθος και το ότι παίζουν όλοι μαζί σαν μια ομάδα και παρά τη κακή τύχη που είχαμε με το τραυματισμό μας έκανε να πάρουμε ένα δύσκολο αλλά σημαντικό βαθμό σήμερα».

Για την επιλογή της εντεκάδας: «Πάντα κι όχι μόνο σήμερα είναι ευθύνη όλων. Πάντα όμως ο πρώτος προπονητής παίρνει την ευθύνη, αλλά επειδή δεν είχα πολλές μέρες στην ομάδα πήρα τις μέγιστες πληροφορίες από το τεχνικό τιμ. Ήταν αδύνατο για μένα να μπορούμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις, θα χρειαστούν δέκα μέρες στην προπόνηση.

Θα χρειαστώ αυτή τη περίοδο χρόνου, για να βρω τις κατάλληλες λύσεις για να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με σήμερα».

Αν βρήκε κάποιο πρόβλημα σήμερα: «Προσπαθώ κάθε στιγμή να βρω προβλήματα και λύσεις, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Το πιο σημαντικό είναι πως ξέρω και νιώθω ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι μαζί μου να βρούμε τις λύσεις. Αυτό θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x