Τη ματαίωση του μπαράζ ανόδου στη Football League που είχε οριστεί ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και την ΑΕ Καραϊσκάκη ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Λίγο πριν τη σέντρα του ματς, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο (29/8) οι δύο ομάδες ενημερώθηκαν πως δεν δικαιούνται να διεκδικήσουν την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την προσφυγή του Πανελευσινιακού.

Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της ομάδας της Ελευσίνας, αναγνωρίζοντας τον ΚΑΠ του 2016, βάσει του οποίοι δεν προβλέπεται κάλυψη της κενής θέσης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (αριθμός συνεδρίασης 2, 28/8/2017) προχώρησε στη ματαίωση του αγώνα μπαράζ που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 29/8/2017 μεταξύ των σωματείων ΓΣ Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης ΑΕ, για την κάλυψη της κενής θέσης στη Β' Εθνική Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) μετά την έκδοση της υπ' αριθμόν 86/2017 αποφάσεως του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ