Super League 2

Ματαιώθηκε το μπαράζ ανόδου – Πάει για 17 ομάδες η Football League

Το μπαράζ ανόδου στη Football League ματαίωσε η ΕΠΟ, με το σκεπτικό του διαιτητικού δικαστηρίου για την απόρριψη της προσφυγής του Πανελευσινιακού να δείχνει πως δεν θα καλυφθεί η κενή θέση.

Τη ματαίωση του μπαράζ ανόδου στη Football League που είχε οριστεί ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και την ΑΕ Καραϊσκάκη ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Λίγο πριν τη σέντρα του ματς, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο (29/8) οι δύο ομάδες ενημερώθηκαν πως δεν δικαιούνται να διεκδικήσουν την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την προσφυγή του Πανελευσινιακού.

Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της ομάδας της Ελευσίνας, αναγνωρίζοντας τον ΚΑΠ του 2016, βάσει του οποίοι δεν προβλέπεται κάλυψη της κενής θέσης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (αριθμός συνεδρίασης 2, 28/8/2017) προχώρησε στη ματαίωση του αγώνα μπαράζ που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 29/8/2017 μεταξύ των σωματείων ΓΣ Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης ΑΕ, για την κάλυψη της κενής θέσης στη Β' Εθνική Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) μετά την έκδοση της υπ' αριθμόν 86/2017 αποφάσεως του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x