Champions League

Μαθαίνουν τον… επόμενο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα μάθουν λίγο μετά τις 13:00 ποιον αντίπαλο ή ποιον νικητή ζευγαριού θα αντιμετωπίσουν στα playoffs του Champions League, αν περάσουν Άγιαξ και Μπασακσεχίρ.

Τους αντιπάλους ή έστω το ζευγάρι από το οποίο αυτοί θα προκύψουν εφόσον περάσουν τα εμπόδιο Άγιαξ και Μπασακσεχίρ μαθαίνουν σήμερα στις 13:00 ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αντίστοιχα.

Εφόσον ο Δικέφαλος του Βορρά προκριθεί, θα είναι στους ισχυρούς και έτσι δεν μπορεί να κληρωθεί με Κοπεγχάγη (ή Ερυθρό Αστέρα), Σέλτικ (ή Κλουζ) και Ντιναμό Ζάγκρεμπ (ή Φερεντσβάρος), που είναι επίσης στο γκρουπ των ισχυρών και θα βρει μπροστά του έναν αντίπαλο στα μέτρα του, από το γκρουπ των αδυνάτων.

Στους πιθανούς αντίπαλους του ΠΑΟΚ θα είναι η Σλάβια Πράγας, η Γιούνγκ Μπόις (συμμετέχουν απευθείας στα playoffs) και οι νικητές των ζευγαριών ΑΠΟΕΛ-Καραμπάχ και Ρόζενμποργκ-Μάριμπορ. Αν οι πρωταθλητές αποκλειστούν από τον Άγιαξ, θα παίξουν στα playoffs του Europa League (θα γίνει κλήρωση για πιθανό αντίπαλο στις 14:30 και θα βγει ένα από τα παρακάτω ζευγάρια: Σουτιέσκα-Λίνφιλντ, Λουντογκόρετς-Νιου Σεντς, Αστάνα-Βαλέτα, Σαράγεβο-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και Σλόβαν Μπρατισλάβα-Ντάνταλκ).

Πιο απλά είναι τα πράγματα για τον Ολυμπιακό. Αν περάσει την Μπασακσεχίρ, θα αντιμετωπίσει στα playoffs είτε το νικητή του Κράσνονταρ-Πόρτο, είτε αυτόν του Κλαμπ Μπριζ-Ντιναμό Κιέβου. Αν οι «ερυθρόλευκοι» αποκλειστούν από τους Τούρκους, θα λάβουν μέρος απευθείας στους ομίλους του Europa League, χωρίς playoffs.

Οι αγώνες των playoffs του Champions League θα γίνουν στις 20-21 και 27-28 Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x