Champions League

Ματιέ: «Θα πανηγυρίσω αν βάλω γκολ στην Μπαρτσελόνα»

Στην παραδοχή ότι θα πανηγυρίσει αν πετύχει κάποιο τέρμα για τη Σπόρτινγκ απέναντι στην Μπαρτσελόνα προχώρησε ο Ζερεμί Ματίε,ο οποίος έχει... άχτι ορισμένα διοικητικά στελέχη του καταλανικού συλλόγου.

Ο Ζερεμί Ματιέ δεν έφυγε φιλικά από την Μπαρτσελόνα και αν σκοράρει σε βάρος της με τη φανέλα της Σπόρτινγκ την Τετάρτη θα πανηγυρίσει. Όπως τόνισε αυτή η κίνηση θα έχει ως μόνους αποδέκτες τον πρόεδρο της ομάδας, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και τον αθλητικό διευθυντή Ρόμπερτ Φερνάντεζ, και όχι τους φιλάθλους.

«Αν πετύχω γκολ απέναντι στην Μπαρτσελόνα θα το πανηγυρίσω μόνο λόγω των Μπαρτομέου και Ρόμπερτ» δήλωσε στη «Marca» ο Γάλλος αμυντικός και έπειτα μίλησε για το παρελθόν του στην ομάδα της Καταλονίας:

«Ήταν μια φανταστική εμπειρία για μένα το να μοιράζομαι τα αποδυτήρια με τέτοιους παίκτες, αλλά θα τους αποκαλούσα περισσότερο συναδέλφους παρά φίλους, που θα ήταν σημαντικοί για μένα. Στην Καταλονία έπαιξα σε πολλά παιχνίδια και κέρδισα τίτλους, όποτε υπάρχουν ευχάριστες αναμνήσεις για μένα».

Στη συνέχεια ο Ματιέ αναφέρθηκε στην τωρινή του ομάδα και στο γεγονός ότι αισθάνεται άνετα επειδή η ομάδα είναι μια «οικογένεια».

«Στην Σπόρτινγκ ένιωσα πολύ άνετα από την πρώτη μέρα, μου θυμίζει την περίοδο που πέρασα στη Βαλένθια γιατί είναι και οι δύο ομάδες-οικογένειες» είπε χαρακτηριστικά ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός.


Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x