Πορτογαλία

Ματιέ: «Ευχαριστημένος που έμεινα στην Σπόρτινγκ»

Χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας δήλωσε ο Ζερεμί Ματιέ, ο οποίος είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ευχαριστημένος με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας εμφανίστηκε ο Ζερεμί Ματιέ, ο οποίος πριν από λίγο καιρό ήταν μεταξύ των κεντρικών αμυντικών που εξέταζε ο Ολυμπιακός για την επόμενη χρονιά.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος στόπερ δήλωσε πως στόχος του ίδιου αλλά και της ομάδας του είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Πορτογαλίας κόντρα στην πρωταθλήτρια, Μπενφίκα.

«Είμαι χαρούμενος που έμεινα εδώ. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε χαρούμενοι. Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε», ήταν τα πρώτα σχόλια του 35χρονου αμυντικού στο κανάλι της Σπόρτινγκ και πρόσθεσε:

«Αυτός ο χρόνος ήταν καλός για εμένα. Έχουμε ακόμη έναν αγώνα και ελπίζουμε πως θα το κερδίσουμε. Η νίκη αυτή τη στιγμή είναι το πιο σημαντικό. Μετά θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε ένα κύπελλο».

Επιμέλεια: Ταξιάρχης Ντότσικας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x