Αγγλία

«Ματιές» Νιούκαστλ σε Μπορίνι

Έντονο ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για την απόκτηση του επιθετικού της Μίλαν, Φάμπιο Μπορίνι, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Η επιθετική δυστοκία της Νιούκαστλ τη φετινή σεζόν έχει αναγκάσει τη διοίκηση του συλλόγου να βγει στην αγορά του Ιανουαρίου για την απόκτηση ενός επιθετικού. Οι «καρακάξες», μετά το πέρας 15 αγωνιστικών, έχουν πετύχει μόλις 12 τέρματα, με την επίδοση αυτή να αποτελεί την τρίτη χειρότερη της φετινής Premier League.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Φάμπιο Μπορίνι, με τον 58χρονο τεχνικό, μάλιστα, να έχει στείλει συνεργάτες του στο Μιλάνο για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του παίκτη.

Πάντως, στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται πως δεν έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση για τον 27χρονο άσο, ωστόσο οι «ροσονέρι» δεν φαίνονται αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο είχε αποκτήσει τον Ιταλό επιθετικό το περασμένο καλοκαίρι από τη Σάντερλαντ, έπειτα από τον μονοετή δανεισμό του στο Μιλάνο. Παρ' όλα αυτά, φέτος δεν έχει βρει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και δεν θα έλεγε "όχι" σε μια πιθανή επιστροφή του στο Νησί.

Eπιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x