Stoiximan Super League

«Ματιές» σε Ρομπέρ, στην έξοδο ο Παπάζογλου

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Skoda Ξάνθης φέρεται να βρίσκεται ο Μπερτράν Ρομπέρ, ενώ απομένουν τα τυπικά για την απόκτηση του Λουίτζι Τσέναμο. Δύσκολα θα παραμείνει στους Ακρίτες ο Παπάζογλου.

Σε πλήξη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Skoda Ξάνθης εν όψει της νέας σεζόν. Όπως γράφει η SportDay, στο «στόχαστρο» του ακριτικού συλλόγου βρίσκεται ο Μπερτράν Ρομπέρ.

Πρόκειται για τον Γάλλου μεσοεπιθετικό, ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε σε ΠΑΟΚ και Πανθρακικό, και έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Τα τελευταία δύο χρόνια στην Κύπρο ο 32χρονος άσος έπαιξε σε 51 αγώνες και πέτυχε ένα γκολ.

Την ίδια ώρα, απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της απόκτησης του Λουίτζι Τσέναμο που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και του Πορτογάλου Φιλίπε Τεσέιρα, ο οποίος έπαιζε μέχρι πρότινος στην Πετρολούλ.

Εκτός όμως από τις προσθήκες, είναι πιθανό να υπάρξουν και αποχωρήσει στην Ξάνθη, αφού παραμένει η διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στη διοίκηση και τον Τάσο Παπάζογλου για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x