Αγγλία

«Ματιές» της ΕΠΟ στον Ράμα

Στο «μικροσκόπιο» της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ο 19χρονος αμυντικός, που μετακόμισε από τον Ολυμπιακό στη Νότιγχαμ.

Το ενδεχόμενο «ελληνοποίησης» του Ρεζάρτ Ράμα εξετάζουν σοβαρά στην ΕΠΟ.

Ο 19χρονος αμυντικός, που αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ αλλά και ως στόπερ, μετακόμισε τις προηγούμενες μέρες στη Νότιγχαμ Φόρεστ ύστερα από την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, αν και μετρούσα τα πρώτα του 24ωρα στη νέα του ομάδα, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο με τις Ρεζέρβες του συλλόγου κόντρα στην Μίλγουολ. Η πρόθεση της νέας του ομάδας είναι να βρει ρυθμό και στη συνέχεια να «ανέβει» στην πρώτη ομάδα.

Ο παίκτης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα 3χρόνια με την Φόρεστ, γεννήθηκε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε για 8χρόνια στους ερυθρόλευκους. Η περίπτωσή του μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους ανθρώπους της ΕΠΟ, οι οποίοι τον παρακολουθούν στενά και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ελληνοποίησής του.

Ο Ράμα μπορεί να έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» ομάδες της Αλβανίας, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο, ωστόσο έχει κανονικά το δικαίωμα να «επιλέξει» τα «γαλανόλευκα» εφόσον του γίνει κρούση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x