Stoiximan Super League

«Ματιές» της Κλαμπ Μπριζ σε Μπακάκη

Στα... ραντάρ της Κλαμπ Μπριζ βρίσκεται ο Μιχάλης Μπακάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, με τους Βέλγους να έχουν παρακολουθήσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή αρκετές φορές τη φετινή σεζόν.

Βέλγικες «σειρήνες» για τον Μιχάλη Μπακάκη!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, ο Έλληνας δεξιός μπακ που έπαιζε... ασταμάτητα το 2018, αρέσει στην Κλαμπ Μπριζ! Ο σύλλογος από το Βέλγιο βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που μπορεί να καλύψει τόσο το δεξί όσο και το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Μπακάκης μπορεί να το κάνει με χαρακτηριστική άνεση, όπως έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ.

Οι Βέλγοι έχουν παρακολουθήσει από ουκ ολίγες φορές τον Μπακάκη, τόσο στα ματς του πρωταθλήματος όσο και σε αυτά του Champions League και έχουν βρεθεί σε ορισμένα από αυτά στην Ελλάδα.

Κάποια πρόταση προς το παρόν από τους ανθρώπους της Κλαμπ Μπριζ δεν υπάρχει, πέρα από το γεγονός πως έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Ωστόσο, για να καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον 27χρονο μπακ θα πρέπει να βάλουν το... χέρι στην τσέπη. Διότι είναι ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο ποντάρουν πολλά στην Ένωση, κάτι που αποδεικνύει και το γεγονός πως προσφάτως ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2023!

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x