Ενθουσιασμένος με την εμφάνιση του Άρη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα -αλλά και γενικότερα από τις συνθήκες στην ομάδα εμφανίστηκε ο Χαβιέ Ματίγια.

Ο άσος των «κίτρινων» σημείωσε ότι στόχος είναι η πέμπτη θέση, ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει και κάτι καλύτερο.

Όσο για την προσωπική του απόδοση, τόνισε ότι νιώθει καλά με τον ρόλο του, ενώ στάθηκε και στη σημαντική βοήθεια που προσφέρει η υποστήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίγια

Για τα 105 χρόνια ζωής του Άρη, τα οποία συμπληρώνονται την επόμενη Δευτέρα: «Αποτελούσε ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς, παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς το παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και από τον τρόπο που παίξαμε και από το αποτέλεσμα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το γεγονός ότι ο Άρης βάζει πλώρη για την τέταρτη θέση: «Ο στόχος της πέμπτης θέσης είναι αυτό που θέλουμε για να βγούμε στην Ευρώπη, αλλά όσο υπάρχει πιθανότητα, θα κυνηγάμε το καλύτερο δυνατό. Ήρθαμε από μία δύσκολη αγωνιστική, οπότε θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Το σημαντικότερο παιχνίδι είναι αυτό που έρχεται, είναι πάλι στην έδρα μας και θέλουμε να το κερδίζουμε. Όποιο παιχνίδι παίζουμε, θέλουμε να το κερδίζουμε και όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες, θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για τις συνθήκες στον Άρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και στην Θεσσαλονίκη γενικά. Με την ομάδα έχουμε ένα πολύ καλό σερί εμφανίσεων, νιώθω ότι έχω ρόλο, ότι μπορώ να βοηθήσω. Είναι και η οικογένειά μου καλά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ όμορφο να παίζουμε ανά δύο εβδομάδες, μπροστά σε αυτό τον κόσμο».

TAGS: Άρης
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ