Champions League

Ματίπ: «Θέλω χρόνο για να φτάσω στο 100%»

Ο Ζοέλ Ματίπ δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση για να αγωνιστεί κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, θα έχει όμως στο πλευρό του τον Φαμπίνιο.

Η Λίβερπουλ έχει μόνο έναν διαθέσιμο σέντερ μπακ για τον αγώνα της Τρίτης με την Μπάγερν Μονάχου και αυτός είναι ο Ζοέλ Ματίπ. Ο ίδιος, όμως, δήλωσε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος 100%.

Ο Γερμανός αμυντικός μπορεί να έχει επιστρέψει σε αγωνιστική δράση εδώ και δύο εβδομάδες, όμως ακόμα ψάχνει τον παλιό καλό του εαυτό και σίγουρα με παιχνίδια στα πόδια η απόδοσή του θα ανέβει κατακόρυφα.

Ο Τζόελ Ματίπ όσον αφορά την κατάσταση του υπογράμμισε: «Ο ώμος μου είναι μια χαρά τώρα, αλλά κάθε παίκτης χρειάζεται χρόνο και λεπτά συμμετοχής, για να βρεθεί στο 100% μετά από έναν τραυματισμό. Θέλω να βελτιώσω το αγωνιστικό μου επίπεδο και αυτό θα έρχεται παιχνίδι με το παιχνίδι».

Και στη συνέχεια ο 27χρόνος στόπερ ανέφερε: «Χρειάζομαι λίγο χρόνο, αλλά πιστεύω πως πλέον βρίσκομαι στον σωστό δρόμο και δεν πονάω στον ώμο μου. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξουμε και πιστεύω θα αγωνιστώ σε πολλά από αυτά. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πιστεύω στις ικανότητές μου. Πρέπει να βελτιωθώ, προκειμένου να παραμείνω στις βασικές επιλογές του προπονητή και να συνεχίσω να παίζω».

Επιμέλεια: Σταύρος Καραμαλάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x