Αγγλία

Μάτιτς: «Καλύτερος προπονητής στον κόσμο ο Μουρίνιο»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε ο Νεμάνια Μάτιτς σε συνέντευξη που έδωσε.

Το εγκώμιο του Ζοσέ Μουρίνιο έπλεξε ο Νεμάνια Μάτιτς σε δηλώσεις που έκανε σε αγγλικά Μέσα ενημέρωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει συνεργαστεί στην μέχρι τώρα καριέρα του.

«Ο Μουρίνιο είναι ένα σύμβολο και ο καλύτερος προπονητής που έχω συνεργαστεί. Κάποιες φορές δεν είναι εύκολο να δουλεύεις μαζί του γιατί θέλει συνέχεια περισσότερα. Ακόμα και το καλύτερο παιχνίδι σου να κάνεις αυτός θεωρεί πως μπορείς να παίξεις καλύτερα. Είχαμε ξανασυνεργαστεί πολύ καλά και στην Τσέλσι και το γεγονός πως ο Μουρίνιο ήταν στην Γουνάιτεντ έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου να αλλάξω περιβάλλον», ανέφερε ο Σέρβος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων».

«Ιδιαιτέρως είναι τελείως διαφορετικός από ό,τι φαίνεται δημοσίως. Αυτός ο άνθρωπος διαθέτει όλες τις ανθρώπινες αρετές. Δεν είναι τόσο κρύος και αλαζόνας όπως παρουσιάζεται από τα Μέσα ενημέρωσης. Έχει δημιουργήσει μία εξαιρετική ομάδα, με τεράστιες δυνατότητες και όλα είναι στο χέρι μας για να πετύχουμε καλά αποτελέσματα», συμπλήρωσε ο 29χρονος μέσος.

Μάτιτς και Μουρίνιο έχουν συνεργαστεί στην Τσέλσι από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015 όταν και απολύθηκε ο Πορτογάλος κόουτς. Την φετινή χρονιά ο διεθνής αμυντικός έχει πραγματοποιήσει 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς όμως να σημειώσει κάποιο τέρμα.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x