Αγγλία

Μάτιτς: «Όταν δεν κερδίζει η Γιουνάιτεντ κρυβόμαστε από τον Μουρίνιο στην προπόνηση!»

Ο Σέρβος μέσος της Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ότι οι παίκτες περνάνε δύσκολα στην προπόνηση με τον Ζοσέ Μουρίνιο, όταν έχει προηγηθεί ήττα της ομάδας.

Τις δύσκολες καταστάσεις που περνάνε οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις μετά τις ήττες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκάλυψε ο Νεμάνια Μάτιτς.

Ο Σέρβος μέσος σχολίασε το πόσο δεν αντέχει να χάνει ο Ζοσέ Μουρίνιο, όμως τόνισε ότι παρά τις ιδιαιτερότητές του, έχει κάνει μόνο καλό στην Premier League.

«Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Είναι διαφορετικός εκτός των γηπέδων και της δουλειά. Έχει πολλή πίεση, επειδή όλοι θέλουν μόνο την νίκη από εκείνον. Του αρέσει να κερδίζει και όταν δεν τα καταφέρνουμε κρυβόμαστε από εκείνον στην προπόνηση. Όπως όλοι οι προπονητές θέλει να τα πηγαίνουμε καλύτερα», είπε ο Μάτιτς για τον Πορτογάλο προπονητή του.

Πάντως ο παίκτης έσπευσε να αναγνωρίσει την προσφορά του «Special One» στο πρωτάθλημα.

«Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Από τότε που ήρθε εκείνος, η Premier League έχει γίνει πιο ενδιαφέρουσα».

Παράλληλα, ενόψει του σπουδαίου ντέρμπι που έρχεται ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ, ο Μάτιτς στράφηκε κατά του Τύπου.

«Είμαστε όλοι ενωμένοι. Όταν κερδίζουμε το κάνουμε όλοι μαζί και όταν χάνουμε, χάνουμε όλοι μαζί. Δεν είναι αλήθεια αυτά που γράφουν τα μίντια. Δουλεύουμε σκληρά και θα συνεχίσουμε έτσι. Το όνομα της ομάδας μας υποχρεώνει να είμαστε επαγγελματίες και να προσπαθήσουμε να αναστρέψουμε την κατάσταση όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι έβδομοι στην Premier League μετά από 11 ματς, εννέα βαθμούς πίσω από τη Σίτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x