Stoiximan Super League

Μάτος: «Η Τούμπα είναι η καλύτερη έδρα στην Ελλάδα - Μακάρι να είχα πετύχει ένα γκολ όπως του Πέλκα»

Αφού πρώτα αποθέωσε τον κόσμο που βρέθηκε χθες στην Τούμπα, ο Λέο Μάτος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Πέλκα που πρωταγωνίστησε στο 4-0 του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος αμυντικός μετά το τέλος του ντέρμπι στους εκπροσώπους του Τύπου

Για την εικόνα της γεμάτης Τούμπας: «Μας έλειψε ο κόσμος, έχει τεράστια διαφορά. Η Τούμπα είναι η καλύτερη έδρα σε όλη την Ελλάδα. Μακάρι να μη ξαναπαίξουμε μόνοι...».

Για τις εκατέρωθεν δηλώσεις που προηγήθηκαν πριν το ντέρμπι: «Δεν πρέπει να προκαλούμε τον αντίπαλο με δηλώσεις. Εμείς το αντιμετωπίσαμε το ματς ως ντέρμπι. Μπήκαμε δυνατά, σκοράραμε, κάναμε τρομερό δεύτερο ημίχρονο.

Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στο γήπεδο και όχι με δηλώσεις. Η ομάδα πλέον παίζει καλά σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, εξελιχθήκαμε σε σχέση με όσα ζητάει ο προπονητής. Η φιλοσοφία του προπονητή περνάει σε εμάς και θέλουμε να... δαγκώσουμε σίδερα».

Για την δική του απόδοση: «Σήμερα μπορεί να μην έκανα καλό παιχνίδι αλλά η αίσθηση που έχω είναι σαν να έβαλα πέντε γκολ. Μακάρι να είχα πετύχει και εγώ γκολ σαν του Πέλκα, ήταν απίστευτα. Θα ήθελα να τον συγχαρώ για τα γκολ αλλά και για την εξέλιξη του ως παίκτης είναι σημαντικός για την ομάδα μας.

Όσο για μένα, το τρόπαιο που με ενδιαφέρει είναι του πρωταθλητή. Κι ας μην πάρω κανένα εγώ. Τώρα αν τα ατομικά βραβεία θα χωρέσουν στο σπίτι; Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο σπίτι στη Θεσσαλονίκη για να χωρέσουν...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x