Stoiximan Super League

Μάτος: «Πάμε για νίκη στο Λονδίνο»

Ικανοποιημένος με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης δήλωσε ο Λέο Μάτος, που έδωσε το σύνθημα για διπλό στο Λονδίνο επί της Τσέλσι.

Για δίκαιη νίκη, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο μίλησε ο Λέο Μάτος, μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης. Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ έδωσε σύνθημα για διπλό του «δικεφάλου του Βορρά» στο Λονδίνο επί της Τσέλσι.

Αναλυτικά ο Λέο Μάτος μίλησε στην κάμερα της NOVA για:

-το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν αντιδράσαμε στο πρώτο μέρος όπως θέλαμε. Δεν ήρθαν και οι φάσεις, ενώ η Ξάνθη ήταν καλά οργανωμένη. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε το γκολ, ανεβάσαμε το ρυθμό μας και πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Κερδίσαμε μια δύσκολη ομάδα, πήραμε τους τρεις βαθμούς, παίξαμε καλά απέναντι στην Ξάνθη και όλα αυτά είναι σημαντικά.

Όλες οι ομάδες που έρχονται στο γήπεδο μας παίζουν αμυντικά και κλείνονται πίσω. Εμείς αυτό που προσπαθούμε είναι να σκοράρουμε. Στο πρώτο μέρος δεν τα καταφέραμε και όταν γίνεται αυτό, τότε μπορεί να υπάρξει νευρικότητα στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως ο ρόλος μας στο ποδόσφαιρο είναι να διαχειριστούμε σωστά την κατάσταση. Τα καταφέραμε και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

-την προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος: «Ο στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά για να τα καταφέρουμε. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι τώρα. Αν συνεχίσουμε έτσι, τότε όλα θα πάνε καλά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος».

-το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσέλσι: «Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι. Δεν κοιτάμε ποιος είναι ο αντίπαλος. Δεν μας ενδιαφέρει. Με όλες τις ομάδες παίζουμε το ίδιο και αυτό θα κάνουμε και στο Λονδίνο. Πρέπει να νικήσουμε, για να συνεχίσουμε στο Europa League».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x