Europa League

Μάτος: «Στο πρώτο ημίχρονο δε δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας, δε διαλέγουμε ματς»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν έπαιξαν αυτό που μπορούσαν στο πρώτο ημίχρονο με την ΜΠΑΤΕ στάθηκε ο Λέο Μάτος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Τούμπα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ του «Δικεφάλου» ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας, να δουν τα λάθη τους για τα επόμενα ματς και να μη σκύψουν το κεφάλι και απογοητευτούν, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ξεχωρίζουν παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά: «Είδαμε τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο μας που ήρθε να μας στηρίξει και πλήρωσε εισιτήριο. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και μέσα από αυτά να μάθουμε.

Είναι δύσκολη βραδιά για εμάς. Δεν σκύβουμε το κεφάλι, το ξεχνάμε, πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που ξεκινάμε τα παιχνίδια, εκεί είναι το πρόβλημα».

Είπε ακόμα: «Δεν έχει διαφορά αν παίζουμε Ευρώπη ή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια, παίζουμε για όλους τους στόχους. Και με την Τσέλσι στην Τούμπα παίξαμε καλά, μετά με την ΜΠΑΤΕ, για μένα κρίθηκαν πολλά στις ήττες από τη Βίντι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x