Stoiximan Super League

Ματς «απόδειξη» για τον Άρη

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι για τον Άρη, ο οποίος επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα μετά από 4 χρόνια απουσίας και θέλει μετά από 8 χρόνια να κερδίσει ξανά τον ΠΑΟΚ στο αποψινό ντέρμπι.

Το πρώτο του μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον συμπολίτη ΠΑΟΚ δίνει απόψε ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια τον «Δικέφαλο του Βορρά» για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00, ΕΡΤ1, ΣΠΟΡ 94,6 και sport-fm.gr).

Πιο πολλά, ωστόσο, είναι τα χρόνια που οι «κίτρινοι» έχουν να γευτούν τη νίκη απέναντι στους «ασπρόμαυρους». Οκτώ τον αριθμό. Αρκετά για να αποτελέσουν ένα επιπλέον κίνητρο για την ομάδα του Πάκο Ερέρα να πάρει τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πρόκειται, άλλωστε, για το πρώτο sold out ματς του Άρη μετά την επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία, ένα ματς που είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα και εκεί θα μιλήσουν οι χαρακτήρες των ποδοσφαιριστών.

Την εστία των «κιτρίνων» θα υπερασπιστεί ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τζανακάκη, Βέλεθ, Μαβράι και Βαλεριάνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σιώπης και ο Ματίγια, με τους Γκαρσία και Γκάμα στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Ντιγκινί και ο Γιουνές θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κολάσο, Σόουζα, Μπάσα, Μαρτίνς, Ναζλίδης και Μενέντεθ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x